Om Aina Lauritsen

Om Aina Lauritsen

Hei, jeg heter Aina Lauritsen - er designer med en bred bakgrunn fra produktdesign, klesdesign, kostymer, plantefarging og interiør.

For snart 7 år siden landet jeg og min lille familie (som har vokst med en siden da) i vårt hjem i Hurdal. Et nybygg som vi har satt vårt preg på. Vi har tatt oss godt tid, bodd oss inn og funnet våre behov. Funnet det livet vi ønsker å leve. Et sakte ett, med egendyrkede grønnsaker! Det har formet hjemmet vårt - møblering, farger og funksjoner.

Nå vil jeg hjelpe DEG å skape DITT drømmehjem!

Det skal være godt å være hjemme. Det er jo her vi tilbringer den viktigste tiden vår. Vi lader batteriene, skaper tradisjoner, inviterer til selskap, er helt oss selv, gråter og ler - lever livene våre rett og slett!

Bevisst eller ubevisst påvirkes vi hele tiden av våre omgivelser. Fargene og materialene vi omgir oss med påvirker både helsa og humøret vårt. Farger påvirker stemningen i et rom, og kan bidra til å øke energinivået, redusere stress og gjøre oss lykkeligere. På tide å investere i egen helse og trivsel! La meg hjelpe deg å ta bevisste valg for et godt og varig hjem!

Et godt hjem er et sted du blir glad av å være, som gir ro, inspirasjon og påfyll. Et sted som føles som hele deg!

Jeg skaper tidløse og varige farge- og materialpaletter som gjenspeiler din personlighet og dine behov.